Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Governance van bedrijven in DR Congo (Fonds Governance van bedrijven in DR Congo) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Goede praktijken van bedrijfsleiders van middelgrote Congolese bedrijven die handelen in het belang van hun stakeholders, als inspiratiebron voor ondernemers in de privé-sector.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds wil goed bestuur van middelgrote ondernemingen in DR Congo aanmoedigen door de uitreiking van de tweejaarlijkse Prijs voor Governance van bedrijven in DR Congo, van een bedrag van 25.000 euro;. Deze prijs heeft tot doel: Een positief imago te geven aan het ondernemerschap…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds wil goed bestuur van middelgrote ondernemingen in DR Congo aanmoedigen door de uitreiking van de tweejaarlijkse Prijs voor Governance van bedrijven in DR Congo, van een bedrag van 25.000 euro;. Deze prijs heeft tot doel: Een positief imago te geven aan het ondernemerschap in DRC dat zich actief inzet voor de economische ontwikkeling van het land ten gunste van de Congolese bevolking Beter governance in ondernemerschap promoten om op die manier de privé-sector in Congo inspireren Een inspirerende Congolese ondernemer in de kijker plaatsen zowel in eigen land als in het buitenland Prijs 2015-2016 : De twee laureaten zijn: Yvonne Kusuamina voor Pay Network (Loonadministratie en Human Resources) en Frédéric en Laurent Mwashirwa voor Jambo Congo (produktie van 100% Congolees fruitsap) Prijs 2013-2014 : De laureaat is Philémon Kivuvu Musul voor de bvba Calmaco (ontginning en verwerking van kalk) Prijs 2011-2012: de twee laureaten zijn Déo Katulanya voor Mecreco (Netwerk van micro-kredieten) en Olivier Mushiete voor de bvba NOVACEL (duurzame land-en bosbouw en systeem van CO2-emissierechten).

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy