Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dr. Denis Mukwege - Panzi ziekenhuis (Fonds Dr.Denis Mukwege-Panzi ziekenhuis) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Aankoop van medisch materieel, studiebeurzen (voor artsen, psychologen, juristen) in de DRC of in het buitenland, steun aan re-integratieprojecten, bouwen van gezondheidscentra…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel om vrouwelijke slachtoffers van seksueel geweld hun waardigheid terug te geven door medische verzorging en sociale en psychische bijstand, en bij te dragen tot vrede en een betere toegang tot gezondheidszorg in de Democratische Republiek Congo. Dit doet het via…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel om vrouwelijke slachtoffers van seksueel geweld hun waardigheid terug te geven door medische verzorging en sociale en psychische bijstand, en bij te dragen tot vrede en een betere toegang tot gezondheidszorg in de Democratische Republiek Congo. Dit doet het via medische zorgverstrekking, sociale ondersteuning en culturele projecten. Om haar doelstellingen te verwezenlijken geeft het Fonds financiële steun voor materiaal (medisch materiaal, medische kits, geneesmiddelen, …), voor opleidingen en studiebeurzen (voor artsen, psychologen en para- juristen) in de DRC of in het buitenland. Het Fonds ondersteunt ook projecten voor sociale re-integratie, naast projecten en inkomsten genererende activiteiten of zal ook structurele ondersteuning bieden zoals bvb voor de bouw van gezondheidscentra, ziekenhuizen of mobiele verzorgingseenheden (aankoop van voertuigen, …). Om de activiteiten van het Fonds financieel te steunen : Indien u in België verblijft, kan u een online gift doen (zie verder hieronder), of een overschrijving op het rekeningnummer BE100000 0000 0404 (BIC: BP0TBEB – met gestructureerde mededeling: ***191/3230/00060 ***). Indien u elders in Europa of in de VS verblijft en u wenst een fiscaal aftrekbare gift te doen, neem dan contact op met ons.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy