Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Carlier (Fonds Marie Antoinette Carlier) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Financiële steun geven aan lokale projecten die in Burundi en Congo (DRC) zich inzetten rond water, onderwijs, gezondheid voor jongeren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Marie Antoinette Carlier kwam in 2009 dankzij een genereus legaat tot stand en wil bijdragen aan de ontwikkeling van het Afrikaans continent. Naar de wens van mevrouw Carlier richt het fonds zich tot initiatieven die jongeren als direct doelpubliek hebben en die actief…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Marie Antoinette Carlier kwam in 2009 dankzij een genereus legaat tot stand en wil bijdragen aan de ontwikkeling van het Afrikaans continent. Naar de wens van mevrouw Carlier richt het fonds zich tot initiatieven die jongeren als direct doelpubliek hebben en die actief zijn op het vlak van onderwijs, gezondheid en water. Het Fonds geeft daartoe een financiële steun aan projecten in Burundi en in de Democratische Republiek Congo. ( in de provincies Bas-Congo, Bandundu, Katanga en Kinshasa) Er worden geen projectoproepen voorzien. U kan de geselecteerde projecten raadplegen onderaan deze pagina onder de rubriek Meer informatie.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

250.000€ - 500.000€

PROJECTEN
 • RDC Entreprises Développement – RCDED

  Jonge ondernemers in Kinshasa (DR Congo) helpen bij de oprichting en uitbouwen van hun onderneming via een goede omkadering, opleidingen en andere diensten.

  MEER

 • Appui au Développement Intégral et la Solidarité sur les Collines (ADISCO)

  Hulp bij de oprichting van micro bedrijfjes in de agrarische en voedingssector om de socio-economische integratie van jongeren in Ndava Burundi te steunen.

  MEER

 • Accompagnement de jeunes à la création de petites industries agroalimentaires au Bas-Congo, RDC

  Jongeren, studenten van de technische scholen uit de regio Kisantu en MBanza-Ngungu (Bas-Congo, RDC) begeleiden en helpen bij de oprichting van kleine bedrijfjes in de agrarische en voedingssector

  MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy