Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Büskens (Fonds Albert Büskens) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten die bijdragen aan de sociaaleconomische ontwikkeling in Kisangani om de zelfredzaamheid van de mensen te versterken en de samenleving te verbeteren in de DRC.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het doel van het fonds is de ontwikkelingshulp in de Democratische Republiek Congo en met een prioriteit voor de regio van Kisangani. Het fonds wil haar middelen besteden aan projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van de Congolezen die in een…

LANGE BESCHRIJVING

Het doel van het fonds is de ontwikkelingshulp in de Democratische Republiek Congo en met een prioriteit voor de regio van Kisangani. Het fonds wil haar middelen besteden aan projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefomstandigheden van de Congolezen die in een kwetsbare en onzekere situatie leven; dit op lange termijn. De voorkeur gaat naar projecten die aanzienlijke steun bieden aan de sociale en economische ontwikkeling van de lokale bevolking om individuen te versterken.

MEER

PROJECTEN
  • Water en electriciteit voor de school van het eiland Mbiye in Kisangani, RDC

    Op het eiland Mbiye zijn waterbronnen ver van het dorp Puku en van de school, waardoor de dorpsbewoners verplicht zijn water uit de Congostroom te halen voor alle doeleinden. Dit water is echter niet drinkbaar, daarom wordt een waterput geboord, en een waterpomp geinstalleerd. Ook…

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy