Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Mère Marguerite (Fonds Mère Marguerite) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten op vlak van gezondheidszorg, huisvesting, voeding, onderwijs,… voor personen die leven in een uiterst precaire situatie in Dungu-Doruma (Democratische Republiek Congo).

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds steunt projecten en initiatieven voor personen die leven in een uiterst precaire situatie in landen in ontwikkeling op het vlak van onder meer voeding, onderwijs, gezondheidszorgen en huisvesting. Prioritair zal het Fonds projecten ondersteunen voorgesteld door de Congregatie van de Zusters Augustinessen in…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds steunt projecten en initiatieven voor personen die leven in een uiterst precaire situatie in landen in ontwikkeling op het vlak van onder meer voeding, onderwijs, gezondheidszorgen en huisvesting. Prioritair zal het Fonds projecten ondersteunen voorgesteld door de Congregatie van de Zusters Augustinessen in Dungu-Doruma (Haut Uélé) in de Democratische Republiek Congo. Het Fonds aanvaardt geen spontane kandidaturen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy