Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Renaissance, (Fonds Renaissance, voor de vrouwen van Bukavu) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan organisaties en instellingen, o.a. voor de opleiding van zorgverleners, om medische apparatuur aan te kopen voor de prenatale raadpleging, …

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel de medische prenatale zorg van zwangere vrouwen in de Democratische Republiek Congo te versterken door steun te geven aan organisaties en instellingen, in de regio van Bukavu, die betrokken zijn bij de prenatale raadpleging van zwangere vrouwen. De steun wordt…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel de medische prenatale zorg van zwangere vrouwen in de Democratische Republiek Congo te versterken door steun te geven aan organisaties en instellingen, in de regio van Bukavu, die betrokken zijn bij de prenatale raadpleging van zwangere vrouwen. De steun wordt gebruikt om medisch apparatuur voor de maternetiteit van Nyantende aan te kopen, noodzakelijk voor de werking van de prenatale raadpleging, zorgverleners op te leiden in prenatale zorgen en andere initiatieven die de gezondheid van zwangere vrouwen kan verbeteren. Meer informatie over de activiteiten van het Fonds Renaissance vindt u op de website hieronder.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy