Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kitumaini (Fonds Kitumaini) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten van lokale actoren financieren inzake lichte infrastructuren (scholen, ziekenhuizen enz.), en initiatieven steunen die inspelen op de basisnoden van de bevolking.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Kitumaini heeft tot doel de bevolking in Centraal Afrika, en in het bijzonder in de Democratische Republiek Congo te helpen hun ontwikkeling zelf in handen te nemen.Het Fonds zal via cofinanciering bijdragen aan de steun van projecten die gedragen worden door lokale actoren.…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Kitumaini heeft tot doel de bevolking in Centraal Afrika, en in het bijzonder in de Democratische Republiek Congo te helpen hun ontwikkeling zelf in handen te nemen.Het Fonds zal via cofinanciering bijdragen aan de steun van projecten die gedragen worden door lokale actoren. Het gaat om infrastructuurprojecten (nieuwbouw en renovatie van scholen , ziekenhuizen, enz) en andere initiatieven die beantwoorden aan de basisbehoeften van de lokale gemeenschappen (ziekenfonds, landbouwproduktie, etc).

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

100.000€- 250.000€

PROJECTEN
 • Joie de Vivre asbl

  Aankoop van een machine om rijst te pellen ten einde een inkomen te verwerven ten bate van de kinderen van het weeshuis en de buurtbewoners die hun padie-rijst, het basisvoedsel van de streek, daar tegen een vergoeding kunnen laten pellen.

  MEER

 • Matoko Khonde José-Adelard

  Verstrekken van bijkomende middelen voor het herstellen van de basisschool Mbata Malemba, in de parochie Seke Banza, in het bisdom Boma.

  MEER

 • Institut Kasa Vubu

  Bouwen van toiletten en plaatsen van banken in het Instituut Kasa Vubu in Mbata Siala (DR Congo).

  MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy