Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cœur Maghrébin (Fonds Coeur Maghrébin) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan vzw's die in plattelandsdorpen educatieve, sociaaleconomische, beroepsinschakelings- en vormingsprojecten opzetten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds zet zich in voor de strijd tegen armoede en werkloosheid in plattelandsdorpen in de Maghreblanden, om zo de mensen meer kansen te geven op een menswaardig bestaan. Hiertoe zal het Fonds proberen de afgelegen gebieden in het binnenland te ontwikkelen, steunend op, en…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds zet zich in voor de strijd tegen armoede en werkloosheid in plattelandsdorpen in de Maghreblanden, om zo de mensen meer kansen te geven op een menswaardig bestaan. Hiertoe zal het Fonds proberen de afgelegen gebieden in het binnenland te ontwikkelen, steunend op, en met respect voor het sociaal, cultureel, religieus, architecturaal, industrieel en agrarisch erfgoed. Het zal projecten steunen rond natuurbehoud, duurzame ontwikkeling, eco-toerisme, architectuur en technologie. Ook alfabetiserings- en onderwijsprojecten en gezondheidsprojecten zullen gesteund worden.In het bijzonder wil het Fonds vzw’s steunen die in plattelandsdorpen educatieve, sociaaleconomische, beroepsinschakelings- en opleidingsprojecten opzetten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy