Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Yvette Corbier (Fonds Yvette Corbier) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds ondersteunt projecten voor oorlogs- en aidswezen, en voor analfabete kinderen. Het helpt ook organisaties die in Afrika microkredieten willen verlenen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

LANGE BESCHRIJVING
Dit fonds is opgericht op vraag van Mw Corbier die zich zeer betrokken voelt bij de ontwikkelling van kinderen in Afrika, ondermeer de toegang tot gezondheidszorg en onderwijs. Het Fonds ondersteunt projecten voor oorlogs- en aidswezen, en voor analfabete kinderen. Het helpt ook organisaties die…

LANGE BESCHRIJVING

Dit fonds is opgericht op vraag van Mw Corbier die zich zeer betrokken voelt bij de ontwikkelling van kinderen in Afrika, ondermeer de toegang tot gezondheidszorg en onderwijs. Het Fonds ondersteunt projecten voor oorlogs- en aidswezen, en voor analfabete kinderen. Het helpt ook organisaties die in Afrika microkredieten willen verlenen. Het Fonds Yvette Corbier staat niet open voor spontane kandidaturen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy