Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Yaguine en Fodé (Fonds Boodschap van Yaguine en Fodé) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Meehelpen aan de financiering van de scholing en de reïntegratie van jongeren, die wees zijn of uit een achtergesteld milieu komen, in Afrika bezuiden de Sahara.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Meehelpen aan de financiering van de scholing en de reïntegratie van jongeren, die wees zijn of uit een achtergesteld milieu komen, in Afrika bezuiden de Sahara.Dit Fonds lanceert geen projectoproepen. U kan de geselecteerde projecten raadplegen onderaan deze pagina onder de rubriek bijkomende informatie of…

LANGE BESCHRIJVING

Meehelpen aan de financiering van de scholing en de reïntegratie van jongeren, die wees zijn of uit een achtergesteld milieu komen, in Afrika bezuiden de Sahara.Dit Fonds lanceert geen projectoproepen. U kan de geselecteerde projecten raadplegen onderaan deze pagina onder de rubriek bijkomende informatie of in de brochure Fonds Boodschap van Yaguine en Fodé via deze link : BROCHURE Fonds Boodschap van Yaguine en Fode: Steun aan opleidingsprojecten voor jongeren in Afrika

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy