Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Materniteit Dano Burkina Faso (Fonds Vrienden van Materniteit Dano Burkina Faso) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen ondersteunen projecten die de gezondheidszorg verbeteren in de regio Diébougou (Burkina Faso), in het bijzonder de zorgen voor moeder en kind.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Materniteit Dano Burkina Faso ondersteunt projecten die de gezondheidszorg in de regio van Diébougou in Burkina Faso ten goede komen. Bijzondere aandacht wordt hierbij geschonken aan de aan de moeder en kind zorg. Ondersteuning kan gebeuren op financieel, materieel en inhoudelijk vlak. Overwegende…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Materniteit Dano Burkina Faso ondersteunt projecten die de gezondheidszorg in de regio van Diébougou in Burkina Faso ten goede komen. Bijzondere aandacht wordt hierbij geschonken aan de aan de moeder en kind zorg. Ondersteuning kan gebeuren op financieel, materieel en inhoudelijk vlak. Overwegende dat de verdere uitbouw en uitrusting van het ‘centre médical Noter Dame de la Providence’, een medisch centrum dat onder meer bestaat uit een materniteit en operatiekwartier, prioritair is. Daarnaast wordt in dezelfde regio ook een tandheelkundig project ondersteund. Finale doelstelling is om samen met de Burkinabese partners te werken aan een betere, toegankelijke gezondheidszorg. Bevriende filantropen van de vzw richtten een ‘Fonds Vrienden Van’ op met als doel projecten van de vzw Materniteit Dano Burkina Faso te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy