Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Thibault (Fonds Jean-Pierre Thibault) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten voor de sociale en economische ontwikkeling van de bevolking in Katanga (DRC).

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds steunt projecten in de ex-provincie Katanga (Democratische Republiek Congo), die de economische en sociale ontwikkeling van de lokale bevolking aanzienlijk ten goede komen. Het geeft daarbij de voorkeur aan projectdragers die een zekere ervaring hebben en zich vlot laten begeleiden, controleren en evalueren.…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds steunt projecten in de ex-provincie Katanga (Democratische Republiek Congo), die de economische en sociale ontwikkeling van de lokale bevolking aanzienlijk ten goede komen. Het geeft daarbij de voorkeur aan projectdragers die een zekere ervaring hebben en zich vlot laten begeleiden, controleren en evalueren. Het Fonds ijvert ook mee voor het behoud van het Brusselse erfgoed, in het bijzonder van de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal en de Onze-Lieve-Vrouw-ter-Zavelkerk.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Action Participative pour un Progrès Unifié et Intégré en RDC - APPUI Congo

    De autonomiseringsactiviteiten van vrouwen en jonge meisjes in Lubumbashi en omgeving voortzetten door opleidingen te organiseren (financiën, voeding, hygiëne, milieu…).

    MEER

MEER INFO


Cookie policy