Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Er is zoveel te zien (Fonds er is zoveel te zien) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunen van lokale partners in Afrika voor de financiering van campagnes voor het opsporen van oogziekten in kansarme buurten Bewustmakingscampagnes georganiseerd in Europa en in Afrika.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds financiert campagnes die screening doen rond oogafwijkingen in scholen en kansarme buurten in ontwikkelingslanden, voornamelijk in Afrika.Meer bepaald steunt het Fonds enerzijds de lokale Afrikaanse partners bij de organisatie, de coördinatie en de opvolging bij de opsporing van en diagnosestelling van oogafwijkingen.Anderzijds steunt…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds financiert campagnes die screening doen rond oogafwijkingen in scholen en kansarme buurten in ontwikkelingslanden, voornamelijk in Afrika.Meer bepaald steunt het Fonds enerzijds de lokale Afrikaanse partners bij de organisatie, de coördinatie en de opvolging bij de opsporing van en diagnosestelling van oogafwijkingen.Anderzijds steunt het Fonds ook de sensibiliseringsacties in Europa en Afrika. Het Fonds steunt geen projecten op basis van spontane kandidaturen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy