Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bogaletch Gebre Fund for Girls Education in Ethiopia Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunt KMG-Ethiopia bij het uitbreiden van haar succesvolle aanpak van sociale verandering in nieuwe streken in Ethiopië en bij het oprichten van een eerste Girls College.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds steunt de activiteiten ontwikkeld door KMG-Ethiopia en haar stichtster, Mw. Bogaletch Gebre op het vlak van onderwijs en vorming voor meisjes in Ethiopië.Het Fonds wil in het bijzonder de oprichting van een eerste College voor meisjes steunen. In deze instelling zal onder meer…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds steunt de activiteiten ontwikkeld door KMG-Ethiopia en haar stichtster, Mw. Bogaletch Gebre op het vlak van onderwijs en vorming voor meisjes in Ethiopië.Het Fonds wil in het bijzonder de oprichting van een eerste College voor meisjes steunen. In deze instelling zal onder meer een community Action Learning Department aanwezig zijn.Het departement zal op nationaal en internationaal niveau, best practices, instrumenten en innovatieve strategieën rond preventie van seksueel geweld, met inbegrip van de schadelijke praktijken als genitale verminking bij meisjes en vrouwen , en de uitsluiting van de FUGA gemeenschap in de Kembatta regio, maar ook elders in Ethiopië, delen, ontwikkelen en reproduceren;De oprichting van dit Fonds dient om fondsen te verwerven om de initiatieven van KMG tegen Gender Based Violence (gender gerelateerd geweld), te steunen, om vrouwen te versterken, meisjes en kwetsbare groepen om op te komen voor zichzelf en goede praktijken aan te moedigen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy