Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Mara Kids (Fonds Mara Kids) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Bouw van een school in Tanzania. De dialoog stimuleren tussen de weeskinderen en Europese kinderen via kleine, virtuele onlineklassen waar Engels wordt onderwezen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel weeskinderen uit de Mara streek in Tanzania op te vangen en bij te staan. HIervoor ontwikkelt het fonds alleen, of met hulp van derden concrete projecten om de weeskinderen te helpen. In een eerste fase wordt de voorkeur gegeven aan…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel weeskinderen uit de Mara streek in Tanzania op te vangen en bij te staan. HIervoor ontwikkelt het fonds alleen, of met hulp van derden concrete projecten om de weeskinderen te helpen. In een eerste fase wordt de voorkeur gegeven aan steun van projecten van de organisatie Global Ressource Alliance die een grote ervaring heeft met ontwikkelingsprojecten in Tanzania.Meer informatie over Mara Kids in de brochure hieronder (enkel in het Frans)

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy