Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bouts (Fonds Dokter Jules Bouts) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In alle onafhankelijkheid en pluralisme projecten voor jeugdbewegingen steunen die de fysieke, mentale en spirituele ontplooiing van jongeren stimuleren. Lokale jeugdbewegingen aanzetten tot het ontwikkelen van concrete initiatieven die een duidelijke maatschappelijke meerwaarde creëren die groter is dan het resultaat van de ‘gewone werking’ van de lokale groep.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel de bevordering van de jeugdbeweging naar het voorbeeld van Scouting, met als opdracht de ondersteuning van de jeugd in haar fysische, mentale en spirituele ontplooiing zo dat zij een positieve rol kan vervullen in de maatschappij en dit, in alle…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel de bevordering van de jeugdbeweging naar het voorbeeld van Scouting, met als opdracht de ondersteuning van de jeugd in haar fysische, mentale en spirituele ontplooiing zo dat zij een positieve rol kan vervullen in de maatschappij en dit, in alle onafhankelijkheid en pluraliteit. Het Fonds zal projecten ondersteunen in de Vlaamse Gemeenschap.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

PROJECTEN
  • Projectoproep 2016

    Het Fonds Dr. Jules Bouts lanceert elk jaar in oktober een oproep. Dossiers kunnen worden ingediend op www.dokterjules.be tot eind november. Per goedgekeurd project is er een bedrag van maximaal € 2000 beschikbaar. De lijst met ondersteunde projecten van vorige jaren vind je via op…

    MEER

MEER INFO


Cookie policy