Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bouts (Fonds Dokter Jules Bouts) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In alle onafhankelijkheid en pluralisme projecten voor jeugdbewegingen steunen die de fysieke, mentale en spirituele ontplooiing van jongeren stimuleren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel de bevordering van de jeugdbeweging naar het voorbeeld van Scouting, met als opdracht de ondersteuning van de jeugd in haar fysische, mentale en spirituele ontplooiing zo dat zij een positieve rol kan vervullen in de maatschappij en dit, in alle…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel de bevordering van de jeugdbeweging naar het voorbeeld van Scouting, met als opdracht de ondersteuning van de jeugd in haar fysische, mentale en spirituele ontplooiing zo dat zij een positieve rol kan vervullen in de maatschappij en dit, in alle onafhankelijkheid en pluraliteit. Het Fonds zal projecten ondersteunen in de Vlaamse Gemeenschap.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

PROJECTEN
  • Projectoproep 2016

    Het Fonds Dr. Jules Bouts lanceerde op 12 oktober 2016 een derde oproep. Dossiers kunnen worden ingediend op www.dokterjules.be tot 30 november 2016. In 2015 werden al twee oproepen gelanceerd die breed bekend werden gemaakt bij de Vlaamse en Brusselse erkende jeugdbewegingen via de digitale…

    MEER

MEER INFO


Cookie policy