Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jadot (Fonds Monseigneur Jean Jadot) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steunt onderzoek inzake theologie, en politieke en sociale wetenschappen aan de UCL; alsook projecten rond armoedebestrijding in de derde en vierde wereld.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds werkt zonder projectoproep. Het verleent eerst steun aan de twee volgende initiatieven: wetenschappelijk onderzoek op het gebied van theologie en politieke en sociale wetenschappen aan de UCL; armoedebestrijding in de derde en vierde wereld. Uit eerbied voor Monseigneur Jean Jadot ondersteunt het Fonds…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds werkt zonder projectoproep. Het verleent eerst steun aan de twee volgende initiatieven: wetenschappelijk onderzoek op het gebied van theologie en politieke en sociale wetenschappen aan de UCL; armoedebestrijding in de derde en vierde wereld. Uit eerbied voor Monseigneur Jean Jadot ondersteunt het Fonds in eerste instantie een onderzoeksproject op theologisch gebied.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€


Cookie policy