Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lambrechts (Fonds Juul Lambrechts) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Ertoe bijdragen dat amateurs kwaliteitsvolle toneeluitvoeringen kunnen organiseren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Doelstelling is het amateurtoneel in Vlaanderen op cultureel en maatschappelijk vlak herwaarderen als publieksforum. Het Fonds ondersteunt projecten rond teksttheater die blijk geven van een vernieuwende aanpak in de benadering van maatschappelijke thema’s en publiek. Momenteel ondersteunt het Fonds amateurtheatergezelschappen in de regio Klein-Brabant en…

LANGE BESCHRIJVING

Doelstelling is het amateurtoneel in Vlaanderen op cultureel en maatschappelijk vlak herwaarderen als publieksforum. Het Fonds ondersteunt projecten rond teksttheater die blijk geven van een vernieuwende aanpak in de benadering van maatschappelijke thema’s en publiek. Momenteel ondersteunt het Fonds amateurtheatergezelschappen in de regio Klein-Brabant en de Rupelstreek. De voorbije jaren werd onder andere steun verleend aan gezamenlijk projecten van vier theatergezelschappen uit Groot-Bornem: de voorstelling ‘Leuke Mie en een reeks voorstellingen van eenakters van Juul Lambrechts.

MEER

FOTO' S

Cookie policy