Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Benedictus (Fonds Henri Benedictus) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Beurzen voor ingenieurs en geneesheren waarmee een opleiding biomedische engineering kan worden gevolgd in de Verenigde Staten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling - Wetenschappelijk onderzoek


LANGE BESCHRIJVING
Het Henri Benedictus Fonds wil beurzen toekennen om de opleiding van ingenieurs en geneesheren aan te moedigen, op het vlak van biomedische engineering aan universiteiten of onderzoeksinstellingen in de Verenigde Staten. Elke individuele beurs (2 per jaar) van 45.000 USD dient om gedurende één jaar…

LANGE BESCHRIJVING

Het Henri Benedictus Fonds wil beurzen toekennen om de opleiding van ingenieurs en geneesheren aan te moedigen, op het vlak van biomedische engineering aan universiteiten of onderzoeksinstellingen in de Verenigde Staten. Elke individuele beurs (2 per jaar) van 45.000 USD dient om gedurende één jaar de kosten ter plaatse te dekken evenals de reiskosten. Het Fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting in nauwe samenwerking met de Belgian American Educational Foundation (www.baef.be).Het kandidaatsformulier is beschikbaar bij de Belgian American Educational Foundation, Egmontstraat 11 te 1000 Brussel. Dossiers kunnen elk jaar tegen uiterlijk 31 oktober worden ingediend voor studies en voor onderzoek, die tussen 1 juni en 31 december van het jaar erop in de Verenigde Staten worden aangevat.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

MEER INFO


Cookie policy