Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds Rita Ghesquiere Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Creatief lezen en schrijven van kinderen en jongeren bevorderen, met een bijzonder aandacht voor projecten in binnen-en buitenland die kansarme jongeren via verhalen groeikansen bieden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Rita Ghesquiere heeft tot doel haar nagedachtenis en in het bijzonder haar liefde voor verhalen en haar engagement voor de jeugdliteratuur levendig te houden. Het Fonds wil zowel wetenschappelijke als educatieve projecten ondersteunen die het creatief lezen en schrijven van kinderen en jongeren…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Rita Ghesquiere heeft tot doel haar nagedachtenis en in het bijzonder haar liefde voor verhalen en haar engagement voor de jeugdliteratuur levendig te houden. Het Fonds wil zowel wetenschappelijke als educatieve projecten ondersteunen die het creatief lezen en schrijven van kinderen en jongeren bevorderen en hun intellectuele, sociale en spirituele ontwikkeling stimuleren. Bijzondere aandacht gaat naar projecten in binnen- en buitenland die kansarme jongeren via verhalen en jeugdliteratuur groeikansen bieden.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy