Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Let's Go Urban (Fonds Vrienden van Let's Go Urban) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die jongeren leren omgaan met anderen, samen doorzetten, geloven in zichzelf. Via passie voor beweging ontdekken jongeren hun talenten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Let's Go Urban wil via passie (urban dance, -music, -sport en -media) jongeren laten ontdekken dat ze talent hebben, om hen vervolgens mogelijkheden te bieden om verder te groeien. Let's Go Urban begeleidt de persoonlijke ntwikkeling, talentontwikkeling, competentieontwikkeling en maatschappelijk doorstroming. LGU zorgt…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Let's Go Urban wil via passie (urban dance, -music, -sport en -media) jongeren laten ontdekken dat ze talent hebben, om hen vervolgens mogelijkheden te bieden om verder te groeien. Let's Go Urban begeleidt de persoonlijke ntwikkeling, talentontwikkeling, competentieontwikkeling en maatschappelijk doorstroming. LGU zorgt er ook voor dat de jongerengroepen een spiegel vormen van de samenleving, in al haar facetten, met al haar problemen en al haar rijkdomen, letterlijk en figuurlijk. Het gaat om meer dan bijvoorbeeld dans. Het gaat ook over te leren omgaan met mensen, hoe men samen kan doorzetten, volharden, geloven in zichzelf. Het gaat over discipline, over kritisch zijn, over realistisch zij, en over het niet meegaan met het label dat mensen op iemand kleven als jongeren. LGU wil dat jongeren zichzelf naar waarde leren schatten, naar zichzelf leren kijken en zichzelf leren kennen; wie ze echt zijn en waar ze echt naartoe willen. Bij Let's Go Urban leren jongeren een complementar sociaal netwerk rond zich heen opbouwen, waarmee ze veel verder kunnen reiken dan anders.Via het Fonds Vrienden van Let's Go Urban wensen filantropen giften in te zamelen om de projecten van Let's Go Urban te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy