Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Europa Collega (Fonds Vrienden Van het Europa College) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen (oud-studenten) zorgen jaarlijks voor een gehele of gedeeltelijke studiebeurs voor een student die aan het Europacollega een opleiding volgt rond diplomatie, economie, politiek of recht.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Europacollege is een europees centrum van 'academic excellence' dat zijn studenten voorbereidt om te leven en te werken in een internationale omgeving en dat bijdraagt tot de bevordering van een groeiende internationale maatschappij. Het Europacollege telt ongeveer 450 studenten van meer dan 50 verschillende…

LANGE BESCHRIJVING

Het Europacollege is een europees centrum van 'academic excellence' dat zijn studenten voorbereidt om te leven en te werken in een internationale omgeving en dat bijdraagt tot de bevordering van een groeiende internationale maatschappij. Het Europacollege telt ongeveer 450 studenten van meer dan 50 verschillende nationaliteiten verdeeld over twee campussen: Brugge en Natolin (Polen). Om zijn objectieven te realiseren, geeft het Europacollege een postuniversitaire vorming inzake diplomatie, economie, politiek en recht. Enkele oud-studenten van het Europa College wensen via het Fonds Vrienden Van middelen in te zamelen om gedurende vijf tot tien jaar jaarlijks een gehele of gedeeltelijke studiebeurs voor een student aan het Europa College in Brugge beschikbaar te kunnen stellen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy