Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fravanni (Fonds Fravanni) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Originele projecten van jonge muzikanten ondersteunen bij het opnemen en promoten van een cd, het organiseren van een eerste concert, enz…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
De doelstelling van het Fravanni Fonds is om jonge mensen met een uitgesproken muzikaal talent aan te moedigen via een financiële steun opdat ze hun potentieel ten volle zouden kunnen ontplooien en benutten.Het fonds werd in 2013 binnen de Koning Boudewijnstichting opgericht en doet beroep…

LANGE BESCHRIJVING

De doelstelling van het Fravanni Fonds is om jonge mensen met een uitgesproken muzikaal talent aan te moedigen via een financiële steun opdat ze hun potentieel ten volle zouden kunnen ontplooien en benutten.Het fonds werd in 2013 binnen de Koning Boudewijnstichting opgericht en doet beroep op zowel binnenlandse als buitenlandse expertise voor de vervulling van haar doelstelling. Het fonds stelt een jaarlijks budget van 10.000 € ter beschikking voor de toekenning van een of meerder beurzen die zich op de specifieke noden van de student zal richten.Het fonds voorziet geen projectoproep maar nodigt geïnteresseerden uit om een spontane kandidatuur in te dienen (een typedossier kan bekomen worden op simpele vraag per e-mail: [email protected] of per telefoon: +32-2-549 61 63). Einddatum voor de inlevering van de dossiers is 30/06/2015.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy