Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Universitaire Stichting (Fonds Vrienden van de Universitaire Stichting) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan wetenschappelijk onderzoek en toegang tot universitair onderwijs vergemakkelijken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het doel van het Fonds is het promoten van wetenschappelijke ontwikkeling. Daartoe ondersteunt het fonds projecten die het wetenschappelijk onderzoek in zijn diverse vormen willen ondersteunen, zowel in België als in het buitenland. Die projecten hebben betrekking op: - het toekennen van prijzen of studie-…

LANGE BESCHRIJVING

Het doel van het Fonds is het promoten van wetenschappelijke ontwikkeling. Daartoe ondersteunt het fonds projecten die het wetenschappelijk onderzoek in zijn diverse vormen willen ondersteunen, zowel in België als in het buitenland. Die projecten hebben betrekking op: - het toekennen van prijzen of studie- of onderzoeksbeurzen - de deelname aan onderzoeksprogramma's of internationale wetenschappelijke bijeenkomsten - de financiering van de tewerkstelling van onderzoekers of het verwerven van materiaal en alle andere doeleinden die overeenstemmen met het doel van het Fonds. Het fonds ondersteunt ook projecten die de toegang van jongeren tot universitaire instellingen bevorderen, in België of in het buitenland. Het Fonds kan beurzen of prijzen instellen die de naam dragen van een persoon aan wie het Fonds eer wil betuigen of die instaat voor de financiering ervan.

MEER


Cookie policy