Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Pulderbos (Fonds Vrienden van Pulderbos) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van Pulderbos, waar kinderen en jongeren met een ernstig neurologisch of ademhalingsprobleem terecht kunnen voor een intensieve revalidatie.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Revalidatiecentrum Pulderbos, met zetel Reebergenlaan 4 te 2242 Zandhoven, heeft als revalidatiecentrum tot doel de zorg op zich te nemen voor kinderen en jongeren met een ernstig neurologisch of respiratoir probleem. Het zijn kinderen die een intensieve revalidatie nodig hebben die niet in een ziekenhuis…

LANGE BESCHRIJVING

Revalidatiecentrum Pulderbos, met zetel Reebergenlaan 4 te 2242 Zandhoven, heeft als revalidatiecentrum tot doel de zorg op zich te nemen voor kinderen en jongeren met een ernstig neurologisch of respiratoir probleem. Het zijn kinderen die een intensieve revalidatie nodig hebben die niet in een ziekenhuis gegeven kan worden. Het Fonds de Vrienden van Pulderbos wil schenkers aanspreken teneinde projecten van Pulderbos te kunnen financieren.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy