Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ICT Community for ASD (Fonds ICT Community for ASD) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten in België ivm leefomstandigheden, werkgelegenheid en zelfstandig ondernemen voor kansengroepen, in het bijzonder voor mensen met een autismespectrumstoornis.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds ICT Community for ASD (Autism Spectrum Disorder) heeft als doelstelling projecten te steunen in België die de leefomstandigheden, de werkgelegenheid en het zelfstandig ondernemen van mensen met autisme bevorderen. Het fonds hoopt een extra maatschappelijke dynamiek op gang te brengen en ook andere…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds ICT Community for ASD (Autism Spectrum Disorder) heeft als doelstelling projecten te steunen in België die de leefomstandigheden, de werkgelegenheid en het zelfstandig ondernemen van mensen met autisme bevorderen. Het fonds hoopt een extra maatschappelijke dynamiek op gang te brengen en ook andere groepen en/of gemeenschappen te stimuleren soortgelijke structurele initiatieven te nemen en zo extra middelen te genereren om de maatschappelijke positie van personen met autisme te verbeteren.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Oproep 2020

    De volgende oproep zal gelanceerd worden op 27 april 2020. Het jaarthema voor deze oproep is "Ondernemen door en voor personen met autisme"

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy