Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Borgerstein (Fonds Borgerstein) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In Vlaanderen initiatieven ondersteunen die multipliceerbaar zijn en die blijk geven van zin voor sociale, wetenschappelijke of culturele innovatie.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling zorgverlening te stimuleren rond gehandicaptenzorg, ouderenzorg en sociaal-economische tewerkstelling.Het zal hiervoor bij voorkeur de activiteiten van de vzw Borgerstein ondersteunen. De Stichters wensen met de oprichting van dit Fonds de nodige middelen bijeen te brengen om de activiteiten van de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling zorgverlening te stimuleren rond gehandicaptenzorg, ouderenzorg en sociaal-economische tewerkstelling.Het zal hiervoor bij voorkeur de activiteiten van de vzw Borgerstein ondersteunen. De Stichters wensen met de oprichting van dit Fonds de nodige middelen bijeen te brengen om de activiteiten van de vzw Borgerstein op de lange termijn te kunnen garanderen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy