Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Magdelyns–Van Godtsenhoven (Fonds Pierre en Christiane Magdelyns–Van Godtsenhoven) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Innovatieve projecten die het dagelijks leven aangenamer maken voor mensen met een visuele beperking. Steun aan projecten voor wie in België in extreme armoede leeft.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling innovatieve projecten te ondersteunen die het dagelijkse leven verbeteren van personen met een visuele beperking alsook van personen die in extreme armoede leven in België. Daarnaast wil het Fonds eveneens initiatieven behartigen die de positieve inbreng van dieren in de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling innovatieve projecten te ondersteunen die het dagelijkse leven verbeteren van personen met een visuele beperking alsook van personen die in extreme armoede leven in België. Daarnaast wil het Fonds eveneens initiatieven behartigen die de positieve inbreng van dieren in de hulp aan zorgbehoevende personen bevorderen.

MEER


Cookie policy