Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Deleau (Fonds Simone Deleau) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Innovatieve projecten voor de maatschappelijke integratie van personen met een visuele beperking.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Dagdagelijkse taken uitvoeren, kan voor personen met een visuele beperking een hele inspanning vergen. Het Fonds wil daarom actief deelnemen aan de verbetering van de dagelijkse leefomgeving en leefomstandigheden van personen met een visuele handicap. Het Fonds ondersteunt hiertoe projecten die concreet bijdragen tot een…

LANGE BESCHRIJVING

Dagdagelijkse taken uitvoeren, kan voor personen met een visuele beperking een hele inspanning vergen. Het Fonds wil daarom actief deelnemen aan de verbetering van de dagelijkse leefomgeving en leefomstandigheden van personen met een visuele handicap. Het Fonds ondersteunt hiertoe projecten die concreet bijdragen tot een betere maatschappelijke integratie van mensen met een visuele beperking.

MEER


Cookie policy