Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dopchie (Fonds Antoine Dopchie) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan sportactiviteiten voor mentaal gehandicapten. Vzw Special Olympics Belgium (Brussel) krijgt hulp voor de jaarlijkse organisatie van de zwemcompetitie op de Special Olympics.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Antoine Dopchie is in 1992 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting met als opdracht het bevorderen van zwemsport voor personen met een intellectuele beperking.Sinds 25 jaar ondersteunt het Fonds de zwemcompetitie die plaatsvindt binnen de Special Olympics Belgium. Deze Spelen worden afwisselend georganiseerd in…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Antoine Dopchie is in 1992 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting met als opdracht het bevorderen van zwemsport voor personen met een intellectuele beperking.Sinds 25 jaar ondersteunt het Fonds de zwemcompetitie die plaatsvindt binnen de Special Olympics Belgium. Deze Spelen worden afwisselend georganiseerd in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Meer dan 3.300 atleten, 1.200 coaches en 1.700 vrijwilligers uit heel België komen samen op dit groot sportief evenement van 4 dagen. Deze Spelen tonen het eindresultaat van een gans jaar training. De competitie vormt een moment van beloning en fierheid voor alle atleten. De spelen van 2017 vinden plaats in Lommel van 24 tot en met 27 mei.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy