Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Beeckman (Fonds Jeanne en Pierre Beeckman) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan initiatieven van organisaties om mensen met een sensoriële (visuele of auditieve) handicap te helpen integreren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Jeanne en Pierre Beeckman is een nominatief fonds dat in 1989 werd opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting. Het Fonds heeft tot doel financiële, materiële en morele steun te verlenen aan initiatieven ten bate van personen met een sensoriële (auditieve of visuele) handicap. Om…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Jeanne en Pierre Beeckman is een nominatief fonds dat in 1989 werd opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting. Het Fonds heeft tot doel financiële, materiële en morele steun te verlenen aan initiatieven ten bate van personen met een sensoriële (auditieve of visuele) handicap. Om de initiatieven te identificeren die in aanmerking komen voor ondersteuning organiseert het Fonds sinds 1997 een jaarlijkse projectoproep.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Oproep 2017

    Een nieuwe oproep is voorzien voor 2017. Deze wordt gelanceerd op 23 februari en loopt tot 1 juni 2017. U kan een kandidaatsdossier indienen via de website van de Koning Boudewijnstichting.

    MEER

MEER INFO


Cookie policy