Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Collinet (Fonds Yves Collinet) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten van erkende onthaal- en verblijfscentra voor een betere integratie en een zorg voor volwassenen met autisme.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Yves Collinet, gecreëerd in 2015, wil de opvang van volwassenen met een zwaar autismespectrumstoornis ondersteunen. Vele ouders kunnen de zorg aan hun kind niet alleen dragen en de beschikbare plaatsen in de bestaande verblijfscentra schieten tekort. Het Fonds ondersteunt hiertoe initiatieven van erkende…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Yves Collinet, gecreëerd in 2015, wil de opvang van volwassenen met een zwaar autismespectrumstoornis ondersteunen. Vele ouders kunnen de zorg aan hun kind niet alleen dragen en de beschikbare plaatsen in de bestaande verblijfscentra schieten tekort. Het Fonds ondersteunt hiertoe initiatieven van erkende onthaal- en verblijfcentra in het franstalig landsgedeelte die de kwalitieve opvang van deze zwaar behoevende doelgroep bevorderen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy