Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Deherder (Fonds Josepha Deherder) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In de provincie Limburg projecten steunen die de leefomstandigheden en de begeleiding verbeteren van personen met een verstandelijke handicap.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft de aankoop in Hasselt van een nieuwe woning mogelijk gemaakt waar sinds maart 2017 drie volwassenen met een verstandelijke beperking zijn ingetrokken. Het woonproject wordt beheerd door het Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand. Een dagelijkse begeleiding zorgt ervoor dat zij zo autonoom mogelijk…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft de aankoop in Hasselt van een nieuwe woning mogelijk gemaakt waar sinds maart 2017 drie volwassenen met een verstandelijke beperking zijn ingetrokken. Het woonproject wordt beheerd door het Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand. Een dagelijkse begeleiding zorgt ervoor dat zij zo autonoom mogelijk hun leven in handen nemen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Inclusief wonen "Den Heuvel" in Hasselt

    Het Fonds ondersteunt het inclusief woonproject "Den Heuvel" waar drie volwassenen met een beperking begeleid wonen. Overdag hebben zij een activiteit buitenshuis. Op het einde van de dag en 's morgens worden ze geholpen in hun dagelijkse taken. Het Koninklijk Orthopedagogisch Centrum Sint-Ferdinand staat in…

    MEER

MEER INFO


Cookie policy