Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Misam (Fonds Misam) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten rond zelfontplooiing en zelfstandig samenwonen in een familiale sfeer voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Personen met een handicap


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Misam is eigenaar van een huis dat bewoond wordt door vijf jonge volwassenen met een verstandelijke handicap. Het Fonds staat in voor de inrichting van de woonruimte alsook voor het menselijke en materieel beheer ervan. Een dame woont samen met de vijf residenten.…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Misam is eigenaar van een huis dat bewoond wordt door vijf jonge volwassenen met een verstandelijke handicap. Het Fonds staat in voor de inrichting van de woonruimte alsook voor het menselijke en materieel beheer ervan. Een dame woont samen met de vijf residenten. Zij is voor hen beschikbaar voor en na hun dagactiviteit om ze bij te staan in de diverse dagelijkse taken. De familiale en structurerende sfeer zorgt voor een geruststellende omgeving. Speciale aandacht gaat naar het bevorderen van een actieve deelname van de bewoners aan het lokale gemeenschapsleven. Het Fonds wil eveneens steun bieden aan initiatieven van organisaties waarvan de activiteiten rechtstreeks ten goede komen aan de bewoners van het huis. In een derde fase, kan het Fonds elk innoverend project in België ondersteunen dat in het verlengde ligt van de inclusiefilosofie. Deze projecten beogen zelfontwikkeling, goed gevoel en autonomie van de personen met een verstandelijke handicap alsook hun integratie in het sociaal gebeuren en moedigen solidariteit tussen valide en gehandicapte personen aan.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy