Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Simon & Odil (Fonds Vrienden van Simon & Odil) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die het isolement van langdurig zieke kinderen willen doorbreken, zowel thuis als in het ziekenhuis.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel projecten van vzw Extra Small te steunen. De vzw Extra Small wil het isolement van langdurig zieke kinderen, thuis en in het ziekenhuis, doorbreken; de zorgen en angsten van ouders én kinderen verlichten;het taboe dat er nog steeds hangt rond…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel projecten van vzw Extra Small te steunen. De vzw Extra Small wil het isolement van langdurig zieke kinderen, thuis en in het ziekenhuis, doorbreken; de zorgen en angsten van ouders én kinderen verlichten;het taboe dat er nog steeds hangt rond 'erg ziek' zijn - kanker, aids, mucoviscidose, brandwonden,... – doorbreken. De vzw Extra Small communiceert haar projecten onder de naam van ‘Simon & Odil’ en is onder deze naam bij het grote publiek bekend.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy