Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Carmeuse (Fonds Carmeuse) Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Voor kansarme jongeren met sociale, familiale of gezondheidsproblemen. Voorrang wordt gegeven aan projecten in de buurt van bedrijfsterreinen van Charleroi, Luik, Louvain-la-Neuve en Namen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Met het Fonds Carmeuse willen de oprichters een helpende hand reiken aan kinderen die in precaire materiële omstandigheden opgroeien, sociale of familiale problemen hebben, of met een gezondheidsprobleem kampen. Het Fonds steunt initiatieven die de educatieve, sociale en persoonlijke ontwikkeling ten goede komen van jongeren…

LANGE BESCHRIJVING

Met het Fonds Carmeuse willen de oprichters een helpende hand reiken aan kinderen die in precaire materiële omstandigheden opgroeien, sociale of familiale problemen hebben, of met een gezondheidsprobleem kampen. Het Fonds steunt initiatieven die de educatieve, sociale en persoonlijke ontwikkeling ten goede komen van jongeren in België tussen 12 en 18 jaar oud.Het Fonds verleent voorrang aan projecten in de nabijheid van de bedrijfsterreinen in België, d.w.z. in de streek rond Charleroi, Luik, Louvain-la-Neuve en Namen.

MEER

FOTO' S

Cookie policy