Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SOS Jeunes (Fonds SOS Jeunes) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het project SOS Jeunes en andere verenigingen in België die zich voor hetzelfde doel inzetten, helpen om hun maatschappelijke en burgerschapsdoelstellingen te realiseren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel de uitvoering van de sociale doelstellingen en de burgerschapszin van het project SOS Jeunes - een project dat kinderen in nood helpt - te vergemakkelijken. Het Fonds kan eveneens steun verlenen ten voordele van de vzw SOS Jeunes – Prospective…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel de uitvoering van de sociale doelstellingen en de burgerschapszin van het project SOS Jeunes - een project dat kinderen in nood helpt - te vergemakkelijken. Het Fonds kan eveneens steun verlenen ten voordele van de vzw SOS Jeunes – Prospective Jeunesse of een andere instelling in België met dezelfde doelstellingen, zijnde- onthaal en begeleiding van minderjarigen - steun aan collectieve initiatieven rond het behoud of de ontwikkeling van de sociale band met jongeren- communautaire interventies met als doel de levensvoorwaarden van de jongeren in kansarme wijken te verbeteren - burgersinitiatieven en initiatieven van actieve solidariteit.Indien u een project hebt dat aan de objectieven van het Fonds voldoet, dan kunt u bijgevoegde vragenlijst invullen en terugsturen naar Hélène Deconinck en dit tussen 1 februari en 30 april. Een beslissing zal genomen worden vóór einde juni.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy