Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Boes (Fonds Tinne Boes) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Vormingsondersteuning van jongeren in moeilijke leefomstandigheden, specifiek voor studies hoger onderwijs of universiteit in Vlaanderen of Brussel

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel steun te verlenen voor de vorming van jongeren die omwille van moeilijke sociale of leefomstandigheden onvoldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin ze wonen en leven. Studenten uit de richtingen architectuur,…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel steun te verlenen voor de vorming van jongeren die omwille van moeilijke sociale of leefomstandigheden onvoldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin ze wonen en leven. Studenten uit de richtingen architectuur, medische wetenschappen, ingenieursstudies, chemische technologie, natuurwetenschappen (meer specifiek scheikunde en natuurkunde), systeem- en computertechnologie en informatica komen in aanmerking voor ondersteuning door het Fonds. Dit zowel op bachelor- als masterniveau in Vlaanderen en Brussel. Studenten uit bovenvermelde richtingen kunnen opnieuw een aanvraag voor het volgende indienen vanaf voorjaar 2021, via het kandidaatsformulier op de website van KBS (zoek 'Oproep Fonds Tinne Boes').

MEER

PROJECTEN
  • Ondersteuning studenten 2020-2021

    Tijdens het academiejaar 2020-2021 wordt een vijftiental studenten ondersteund door het Fonds, onder andere in de richtingen architectuur, biomedische wetenschappen, ingenieurswetenschappen, geneeskunde en informatica.

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy