Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Paquot (Fonds Ridder Paquot) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan families van professionele en vrijwillige reddingswerkers die omkwamen in België of in het buitenland, zodat hun kinderen hun studies kunnen voortzetten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Ridder Paquot werd opgericht in 2004 op initiatief van Ridder Paquot om hulp te verlenen aan de nabestaanden van mensen van de civiele veiligheid (beroeps en vrijwilligers) die omkomen bij reddingswerken in België of in het buitenland. Het wil in het bijzonder ondersteuning…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Ridder Paquot werd opgericht in 2004 op initiatief van Ridder Paquot om hulp te verlenen aan de nabestaanden van mensen van de civiele veiligheid (beroeps en vrijwilligers) die omkomen bij reddingswerken in België of in het buitenland. Het wil in het bijzonder ondersteuning bieden aan de kinderen van brandweermannen of reddingswerkers die in actie omgekomen zijn, zodat ze hun studies in optimale omstandigheden kunnen aanvatten of verderzetten.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy