Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Don Bosco Stichting (Fonds Vrienden Don Bosco Stichting) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen ondersteunen projecten die jongeren aanmoedigen om activiteiten op te zetten voor vorming, ontmoeting, vrijwilligerswerk, etc.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Don Bosco Stichting, een Stichting van Openbaar Nut (SON), steunt jeugdactiviteiten en vrijwilligersprojecten voor en door jongeren die zich inspireren aan het opvoedingsproject van Don Bosco. Daarbij zijn het de jongeren zelf die het voortouw nemen en zelf actie ondernemen en projecten opzetten. Bij deze…

LANGE BESCHRIJVING

Don Bosco Stichting, een Stichting van Openbaar Nut (SON), steunt jeugdactiviteiten en vrijwilligersprojecten voor en door jongeren die zich inspireren aan het opvoedingsproject van Don Bosco. Daarbij zijn het de jongeren zelf die het voortouw nemen en zelf actie ondernemen en projecten opzetten. Bij deze projecten staan volgende elementen centraal: •vormingsactiviteiten voor jonge mensen (met een sterke focus op jongeren die als jeugdbegeleider in het jeugdwerk actief zijn of willen zijn) dit zowel in Vlaanderen als internationaal; •ontmoetingsactiviteiten; •vrijwilligerswerk in binnen- en buitenland, met een focus op speelpleinwerk; •activiteiten rond zingeving. Bevriende filantropen wensen via het Fonds giften in te zamelen ter ondersteuning van verschillende projecten van Don Bosco Stichting

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy