Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds Chispa Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Armoede en uitsluiting bestrijden. Steun aan projecten die ouders van kleine kinderen steunen in hun educatieve rol, en aan projecten die jongeren helpen hun horizon te verbreden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Chispa heeft als doel het bestrijden van armoede en uitsluiting bij kleine kinderen en jongeren. Wat betreft de kleine kinderen, wil het Fonds voornamelijk de ouders ondersteunen in hun educatieve rol et in de impact die ze zullen hebben op de psychosociale ontwikkeling…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Chispa heeft als doel het bestrijden van armoede en uitsluiting bij kleine kinderen en jongeren. Wat betreft de kleine kinderen, wil het Fonds voornamelijk de ouders ondersteunen in hun educatieve rol et in de impact die ze zullen hebben op de psychosociale ontwikkeling van hun kind. Daarnaast steunt het Fonds projecten die de horizon van de jongeren verbreden en die ze toelaten om nieuwe talenten te ontdekken et te ontwikkelen.

MEER

MEER INFO


Cookie policy