Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

School Zonder Pesten (Fonds Vrienden van School Zonder Pesten) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond interactieve voorstellingen en educatief materiaal die focussen op preventie om kinderen van jongsaf weerbaar en bewust te maken van de problematiek.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
School Zonder Pesten vzw wil pesten bij kinderen zoveel mogelijk voorkomen en beperken, door van jongs af aan te focussen op preventie. Hierbij wordt aandacht besteedt aan thema's als 'bespreekbaar maken van gevoelens', 'omgaan met elkaar binnen de groep', 'ontwikkelen van empathie', 'omgaan met groepsdruk',…

LANGE BESCHRIJVING

School Zonder Pesten vzw wil pesten bij kinderen zoveel mogelijk voorkomen en beperken, door van jongs af aan te focussen op preventie. Hierbij wordt aandacht besteedt aan thema's als 'bespreekbaar maken van gevoelens', 'omgaan met elkaar binnen de groep', 'ontwikkelen van empathie', 'omgaan met groepsdruk', enz. De vzw doet dit door middel van het ontwikkelen van interactieve voorstellingen en educatief materiaal.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy