Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Exentra (Fonds Vrienden Van Exentra) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond professionele begeleiding en advies voor gezinnen met hoogbegaafde kinderen of ouders die het financieel moeilijk hebben.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Exentra heeft als doel om het welbehagen van hoogbegaafde kinderen, adolescenten en volwassenen te bevorderen door enerzijds expertise over hoogbegaafdheid te ontwikkelen en te verspreiden en anderzijds solidariteit te vertonen met hoogbegaafden. Exentra probeert dit doel te bereiken door de ontwikkeling van uitdagings-…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Exentra heeft als doel om het welbehagen van hoogbegaafde kinderen, adolescenten en volwassenen te bevorderen door enerzijds expertise over hoogbegaafdheid te ontwikkelen en te verspreiden en anderzijds solidariteit te vertonen met hoogbegaafden. Exentra probeert dit doel te bereiken door de ontwikkeling van uitdagings- materialen en trajecten. De vzw wenst ook het maatschappelijk debat te voeren door middel van o.a. lezingen om het een breder draagvlak te geven. De oprichters van het Fonds Vrienden Van wensen middelen in te zamelen om de gezinnen te ondersteunen die onvoldoende financiële mogelijkheden hebben om de nodige professionele begeleiding en advisering rondom hoogbegaafdheid te bekomen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy