Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vermeulen-Martin (Fonds Michel Vermeulen - Renée Martin) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten waarbij partners samenwerken om kinderarmoede op een integrale en structurele manier aan te pakken; en die focussen op gezin, opvang, school, woonomgeving, vrije tijd,…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft ervoor gekozen om in een eerste fase prioritair in te zetten op projecten met de focus op kinderarmoede. Het lanceert geen eigen oproep maar sluit aan bij andere lopende oproepen en initiatieven binnen de Stichting.De steun gaat bij voorkeur naar organisaties die…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft ervoor gekozen om in een eerste fase prioritair in te zetten op projecten met de focus op kinderarmoede. Het lanceert geen eigen oproep maar sluit aan bij andere lopende oproepen en initiatieven binnen de Stichting.De steun gaat bij voorkeur naar organisaties die de kinderarmoede op een integrale en structurele manier aanpakken. Daarom genieten projecten die werkzame samenwerkingsverbanden aangaan met andere partners de voorkeur en die inzetten op meerdere aspecten zoals het gezin, de opvang, de school, de woonomgeving, de vrije tijd enz.

MEER


Cookie policy