Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Domusfonds (Domusfonds) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Infrastructuur en woonbegeleiding creëren voor de zeer kwetsbare groep van chronisch daklozen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Huisvesting


LANGE BESCHRIJVING
In 2005 werd het Domusfonds opgericht met het doel duurzame antwoorden te bieden op de problematiek van dak- en thuisloosheid in België. De voorbije jaren heeft het Fonds een vruchtbare samenwerking opgezet met het CAW Antwerpen. De middelen van het Fonds werden gebundeld met overheidsmiddelen…

LANGE BESCHRIJVING

In 2005 werd het Domusfonds opgericht met het doel duurzame antwoorden te bieden op de problematiek van dak- en thuisloosheid in België. De voorbije jaren heeft het Fonds een vruchtbare samenwerking opgezet met het CAW Antwerpen. De middelen van het Fonds werden gebundeld met overheidsmiddelen (VIPA) om zo een uniek project vorm te kunnen geven: het Domuspand. Sinds 2013 zijn er in dit volledig verbouwde huis 28 wooneenheden ter beschikking. Het CAW begeleidt er een project voor groepswonen en een arbeidszorgproject.

MEER

FOTO' S

Cookie policy