Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Van Quickenborne (Fonds Jeanne Van Quickenborne) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan materiële-hulpprojecten in België die bijzondere aandacht besteden aan intelligentie, moraal, esthetica.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Jeanne Van Quickenborne beloont personen of groepen van personen die de geestelijke ontwikkeling van de begunstigden van materiële hulpprojecten, op een opmerkelijke manier als een motiverend element integreren in hun initiatief. Het Bestuurscomité van het Fonds organiseert zelf geen projectoproep, maar kent jaarlijks…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Jeanne Van Quickenborne beloont personen of groepen van personen die de geestelijke ontwikkeling van de begunstigden van materiële hulpprojecten, op een opmerkelijke manier als een motiverend element integreren in hun initiatief. Het Bestuurscomité van het Fonds organiseert zelf geen projectoproep, maar kent jaarlijks een prijs toe aan een laureaat, die wordt gekozen uit een bijzondere groep kandidaten. Het gaat namelijk om kandidaten die werden geselecteerd door de jury’s van onafhankelijke experts binnen het kader van projectoproepen voor de verschillende Fondsen die worden beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Het Fonds Van Quickenborne heeft in 2012 een prijs toegekend aan de vzw Proximam uit Etalle. Hiermee werd een polyvalente ruimte ingericht.Via het aanmoedigen van ontmoetingen tussen ouders en kinderen in deze ruimte wil men de broosheid van bestaande banden bij een zeer kansarme doelgroep voorkomen.

MEER

FOTO' S

MEER INFO


Cookie policy