Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kieckens (Fonds Germaine Kieckens) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten in het kader van het Armoedefonds van de Koning Boudewijnstichting. Het Fonds geeft de voorkeur aan projecten die een tweede kans geven aan zelfstandigen die het moeilijk hebben op professioneel vlak.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Opleiding/tewerkstelling - Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds steunt prioritair projecten die een tweede kans geven aan zelfstandigen uit de artistieke wereld die het moeilijk hebben op professioneel vlak. Bijkomend steunt het Fonds ook projecten die zich richten tot zelfstandige ondernemers uit andere domeinen. De steun bedraagt ongeveer 10.000 euro en…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds steunt prioritair projecten die een tweede kans geven aan zelfstandigen uit de artistieke wereld die het moeilijk hebben op professioneel vlak. Bijkomend steunt het Fonds ook projecten die zich richten tot zelfstandige ondernemers uit andere domeinen. De steun bedraagt ongeveer 10.000 euro en moet rechtstreeks de zelfstandigen begunstigen. Hebt u een project dat aan deze criteria voldoet? Stuur ons vóór 13 oktober 2017 een beschrijving van uw project. Het Bestuurscomité van het Fonds vergadert jaarlijks in de maand juni om het te steunen project te selecteren. Contact: Hélène Deconinck : [email protected] of 02/549 02 53

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

PROJECTEN
  • Fund Generation for Good

    Aan de hand van een financiële steun en professionnele coaching, ondernemers helpen om hun professionnele activiteit op te starten.

    MEER

  • Dyzo vzw

    Opleidingen organiseren voor ondernemers in moeilijkheden

    MEER

MEER INFO


Cookie policy