Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Speth (Fonds Frédéric Speth) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Jaarlijkse steun voor het kindertehuisproject van vzw Solidariteit Antwerpen. Daarnaast geeft het Fonds elke twee à drie jaar financiële steun aan initiatieven in de provincie Antwerpen die een multiplicatoreffect hebben of blijk geven van sociale vernieuwing.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds ondersteunt jaarlijks vzw Solidariteit Antwerpen (Kapellen) voor haar kindertehuisproject. Daarnaast geeft het Fonds elke twee à drie jaar financiële ondersteuning aan één of meer initiatieven die aan de doelstelling van het Fonds beantwoorden en die hetzij een multiplicatoreffect inhouden hetzij blijkgeven van sociale…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds ondersteunt jaarlijks vzw Solidariteit Antwerpen (Kapellen) voor haar kindertehuisproject. Daarnaast geeft het Fonds elke twee à drie jaar financiële ondersteuning aan één of meer initiatieven die aan de doelstelling van het Fonds beantwoorden en die hetzij een multiplicatoreffect inhouden hetzij blijkgeven van sociale vernieuwing.

MEER


Cookie policy