Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Blenders (Fonds Vrienden van Blenders) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die, met een laagdrempelige vorming in lokale computerruimten, mensen helpen hun eerste stappen te zetten op de informatiesnelweg.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Digidak is een deelwerking van de vzw SPK die de bevordering van de soci-economische ontwikkeling en tewerkstelling in de Antwerpse Kempen als doel heeft. Digidak streeft naar een e-inclusieve samenleving waarin iedereen kan profiteren van mogelijkheden van de hedendaagse communicatiemiddelen. Dit gebeurt door het organiseren…

LANGE BESCHRIJVING

Digidak is een deelwerking van de vzw SPK die de bevordering van de soci-economische ontwikkeling en tewerkstelling in de Antwerpse Kempen als doel heeft. Digidak streeft naar een e-inclusieve samenleving waarin iedereen kan profiteren van mogelijkheden van de hedendaagse communicatiemiddelen. Dit gebeurt door het organiseren van laagdrempelige en kwalitatieve openbare computerruimten die ingebed worden in organisaties en buurten. Deze aanpak verzekert het bereik van doelgroepen die door het reguliere vormingsaanbod niet bereikt worden. In digidak staan begeleiders klaar om mensen te helpen hun eerste stappen te zetten op de informatiesnelweg. Dit kan middels georganiseerde initiatiemomenten of door individuele ondersteuning tijdens inloopmomenten. In digidak kunnen mensen die niet over ICT-middelen beschikken ook gratis gebruik maken van de infrastructuur.Het project startte in 2003 in Turnhout, ondertussen werd het project opgestart in 23 gemeenten en op 49 locaties. De vrienden van Digidak wensen de basiswerking van het deelproject digidak te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy