Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Alpro Sociaal Fonds Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor initiatieven i.v.m. mens, milieu, gezondheid en duurzaamheid. Het Fonds kan ook tussenkomen voor Alpro-personeelsleden met financiële problemen door ziekte, ongeval of handicap.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Vanuit een uitgesproken visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen steunt Alpro, via het Alpro Sociaal Fonds, sociale en duurzame projecten in de buurt en omgeving van de verschillende vestigingen van de onderneming in binnen- en buitenland en in de landen waar de grondstoffen waarmee zij werken…

LANGE BESCHRIJVING

Vanuit een uitgesproken visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen steunt Alpro, via het Alpro Sociaal Fonds, sociale en duurzame projecten in de buurt en omgeving van de verschillende vestigingen van de onderneming in binnen- en buitenland en in de landen waar de grondstoffen waarmee zij werken vandaan komen. Respect voor de mensen, voor de planeet en aandacht voor gezondheid en duurzaamheid staan hierbij centraal.Het Fonds kan ook tussenkomen wanneer Alpro-personeelsleden en hun gezin door omstandigheden zoals ernstige ziekte, ongeval, handicap enz. financiële moeilijkheden kennen of, wegens financiële onhaalbaarheid, kansen mislopen en op mindere of meerdere mate dreigen te worden uitgesloten uit de maatschappij.

MEER


Cookie policy